USD 32,50
EUR 34,80
ALTIN 2.487,01
BIST100 9.555
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yalnız Kurt dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Osman Sınav imzalı başrollerinde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Yalnız Kurt dizisi bu akşam ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. Peki, Yalnız Kurt dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Yalnız Kurt dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
28 Ocak 2022 | 20:08
Son Güncelleme:

YALNIZ KURT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yeni dizi Yalnız Kurt, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutuyor. Darbeleri, büyük ihanetleri, cinayetleri ve terör olaylarını ele alan dizi bu yönüyle dikkat çekiyor. Yalnız Kurt, Türkiye'de yaşanan güncel gelişmeleri konu ediniyor.

Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister. Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur.

Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan "ihtiyar", Davut Bahadır yol gösterecektir.

YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Hilmi Özçelik, Yaprak Medine, Gökten Oktay Göztepe, Almina Günaydın