USD 32,34
EUR 35,12
ALTIN 2.302,73
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Yalancılar ve Mumları final mi yapacak? Yalancılar ve Mumları neden bitiyor?

Yalancılar ve Mumları dizisi 3 Ekim 2021'den beri FOX ekranlarında seyircilerle buluşuyor. Söz konusu dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Yalancılar ve Mumları final mi yapacak? Yalancılar ve Mumları neden bitiyor?
23 Ekim 2021 | 19:34
Son Güncelleme:

Yayın hayatına büyük umutlarla başlayan Yalancılar ve Mumları dizisinde 4 yakın arkadaşın hikayesi ekranlara veriliyor. Gerilim ve dram türündeki dizinin yayın yolculuğu kısa sürdü.

Dizinin yakın zamanda final bölümüyle ekranlarda yer alacağı bilgisi paylaşıldı. Bunun ardından dizinin neden final yapacağı merak konusu oldu.

YALANCILAR VE MUMLARI NEDEN BİTİYOR?

Yalancılar ve Mumları dizisi ile reytinglerde istenilen hedefe ulaşılamadığı için dizi hakkında final kararı alındığı öğrenildi. Sezona hızlı giriş yapan FOX TV, dizilerin reytingleri beklenenin altında kalınca final kararı aldı. Reytinglerden dolayı final yapan FOX TV dizilerin ilki Son Yaz, diğeri ise Uzak Şehrin Masalı oldu.

Henüz 3 bölüm yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisi hakkında kanal tarafından final kararı alındı. Söz konusu dizi 31 Ekim Pazar günü 5. Bölümü final yapacak.