USD 32,55
EUR 34,89
ALTIN 2.434,72
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tisserand sorusunu duyan Pereira, basın toplantısını terk etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde 1-0 kaybettikleri Olimpiakos maçı sonrası Tisserand'ın oynamamasıyla ilgili soruya tepki gösterdi. Soruyu yanıtlayan Pereira sonrasında canlı yayını terk etti.

Tisserand sorusunu duyan Pereira, basın toplantısını terk etti
26 Kasım 2021 | 11:00
Son Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta maçında Yunanistan temsilcisi Olimpiakos'a deplasmanda 1-0 yenildi. Grupta son hafta maçları öncesi ilk 2 sırada yer alma şansını kaybeden sarı-lacivertli ekip, Avrupa'da yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira, mücadeleyi ve skoru değerlendirdi.

'BUNU HAK EDECEK BİRŞEY YAPMADI'

Marcel Tisserand'ın oynamasıyla ilgili soruyu tepki gösteren Pereira "Bu maçı tek bir oyuncuyla açıklamak nasıl mümkün olabilir? Sizce Tisserand son iki maçta gösterdiği performanslarla bunu hak ediyor mu? Niye Tisserand için konuşmak istiyorsunuz? Sizce o golde bir hata mı yaptı? Futbol bu değil. Bu maçı onun üzerinden açıklarsanız, oyuncuya saygısızlık yapmış olursunuz. Oyun hakkında konuşursanız kabul edebilirim ama bir oyuncu hakkında bunu dememelisiniz. Eğer bunu derseniz, herkes Tisserand hakkında konuşur. O, bunu hak edecek bir şey yapmadı. Oyuncularıma saygı duymalısınız. Çünkü Olympiakos'la aynı seviyede mücadele ettiler, son dakikada bir gol yedik. Maçı anlatan şey bu. Attila veya Tisserand değil" dedi ve canlı yayını terk etti.