USD 32,55
EUR 34,90
ALTIN 2.429,35
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

VEFA VAKTİ TAM DA ŞİMDİ

Yavuz Meşe

Yavuz Meşe

01 Eylül 2022 | 14:52

Yaşam, gülmeyi; sevgi, hak etmeyi; vefa, hep hatırlamayı, dostluk ise sadık kalmayı bilenler içindir.

Vicdan terazisini hep çalıştırmak, merhamet duygusundan asla uzaklaşmamak ve vefadan vazgeçmemeyi yaşamımızın temel prensibi haline getirmek hayat yolculuğumuzun en önemli adımları olmalıdır.

Hani hep derler ya ‘Vefa sadece bir semt adı değildir’ Kesinlikle öyledir, vefa, yaşayana ve yaşatana güzeldir.

Bu yazımda vefadan bahsetmek istiyorum sevgili dostlar...

Ahde vefa denince akla gelen ilk isimdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Onun yolculuğunu bilenler, gençlik dönemlerinde dahi birlikte olduğu isimleri uzun yıllar sonra bile hatırlayıp aynı değeri verdiğini de çok iyi bilirler.

Genel seçimler yaklaşırken, ahde vefadan yana tavır koymanın tam da vakti olduğunu dile getirmeyi çok arzu ettim.

Vakit birleşme vaktidir, öncede belediye başkanı ve meclis üyesi olmuş, il ve ilçe teşkilatlarında çalışmış, görev almış, taltif almış ve bugünlerde eskiye nazaran heyecanı azalmış dostlara seslenmek istiyorum.

Vakit, Reis’in etrafında toplanma vaktidir.

20 yılı aşkın süredir iktidarda olan AK Parti, kardeşliğin, bir arada olmanın partisi olmuştur hep... Her meselesini aile içinde halletmiş, davasını vatan ve millet davası yapmış, çalışkanlığın adresi olmuştur. İktidar süresince sanayiden, ticarete, tarımdan, turizme, şehirleşmeden, altyapı ve üstyapıya kadar aklımıza gelen her alanda ülkemize sayısız yatırımlar kazandırmıştır. Gözlerimizi açıp etrafa dikkatle baktığımızda gördüğümüz hemen hemen her eser, Erdoğan'ın ve dava arkadaşlarının, tüm teşkilatların eseridir.

Sevgili dostlar,

Vakit, vefa vaktidir.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, her zamankinden çok daha önemli olan 2023 seçimlerinde, her zamankinden daha fazla aşkla ahde vefanın kıymetini göstermenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durma vaktidir.

Yeni bir tefekkürle, samimi bir düşünceyle küçük meseleleri bir kenara koymak zorundayız. Bu seçim sadece sıradan bir seçim değildir, ülkemizin makus talihini yıkacak ve yepyeni ufuklar açacak, gerçekten çok kıymetli olan, yarınlarımız için çok değerli bir seçimdir.

Hülasa 21 yılda teşkilatların kıyısında ya da merkezinde, köşesinde ya da en tepesinde görev almış ancak bugün kenara çekilmiş, küskün, kırgın, dargın olan herkes asıl meselenin farkında olarak sahaya inmeli, tecrübesini ilk günkü gibi yansıtmalı, ülkemiz ve şehirlerimiz için yeniden bismillah demelidir.

Vakit, küskün olma, herhangi bir köşede hiç bir şeye karışmadan oturma vakti değildir.

Muhakkak ki seçimlere 1 yıldan az kalmıştır ve şu dönemde herkes taşın eline altına koymalıdır.

Vefa’nın sadece bir semt adı olmadığının yeniden ispat edileceği o günler gelmiştir.

Her zamankinden daha fazla aşkla, kader birliği yaptığımız Erdoğan'ın yol arkadaşı olduğumuzu hiç çekinmeden daha gür sesle haykırmanın vakti gelmiştir.

Vakit, ahde vefanın, şimdi ve yarın sımsıkı sarılmanın vaktidir.

Seçim akşamı, ellerimizi başımızın arasına koyduğumuz bir akşam değil; ellerimizi semaya kaldırıp şükredeceğimiz ve Türkiye için aşkla yeniden ve hep birlikte taşları dizmeye başlayacağımız bir akşam olsun.

Ben inanıyorum.

AK Parti, ayağa kalkmanın da nasıl olacağını gösterir ve gösterecektir.

Vefa güzelliktir; vefa fedakârlıktır; vefa, paylaşımdır; velhasıl vefa, her şeydir.

Ne mutlu, vefalı olanlara!

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar