USD 34,24
EUR 37,02
ALTIN 3.016,67
BIST100 8.858

Vatandaştan Kılıçdaroğlu’na Tepki: “Utanmaz!”

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından kendisini destekleyenler de dahil olmak üzere birçok kesim tarafından tepki gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu vatandaşa sorduk. Haber Fokus, bu cevaplarda sert sözlerle karşılaştı.

20 Temmuz 2023 | 17:50
Son Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismini duyan herkes kötü bir yorumla karşılık verirken kimi vatandaşlar öfkelerini paylaştı: “Cumhuriyet tarihinde böyle utanmaz, böyle yüzsüz bir adam görmedim. Derisi manda derisinden yapılmış gibi, hiç yüzü kızarmıyor.” Bazı vatandaşlar ise zamanında CHP’nin bir üyesi olduklarından pişman olduklarını dile getirerek “Biz de utanıyoruz, asıl diktatör Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Partinin anasını ağlattı ve ağlatmaya devam edecek.” Dedi.

“Kılıçdaroğlu, demokrasinin yüz karasıdır.”

O kadar tepkiye rağmen sizce neden hâlâ istifa etmiyor sorusuna vatandaşlar kızarak cevap verdi: “Tamamen egodan. Demokratik ülkelerde muhalefet partileri de iktidar kadar güçlü olmalıdır. Başarılarını kendine mal ettiği kadar başarısızlıklarını da edebilmelidir. Kılıçdaroğlu, demokrasiniz yüz karasıdır.”
Parti içerisindeki çatışmalara değinen vatandaşlar “CHP’nin sonunu Kılıçdaroğlu getiriyor. Taze bir kan gelmediği sürece, bu diktatörlükler bitmediği sürece CHP ayağa kalkamaz, elindeki belediyeleri de kaybeder.” Dedi.