USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Vali Kaldırım çadır kentteki ilk nikahta şahitlik yaptı

Kahramanmaraş’ta bir ilk yaşandı ve çadır kentte Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın şahitliğini yaptığı törenle Nevzat Orak ile Ayşe Okur dünya evine girdi.

01 Mart 2023 | 15:03
Son Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli 2 yıkıcı depremin ardından yaralar hızla sarılırken, Fuar Merkezi’ne kurulan Çadır Kentte ilk nikahta kıyıldı. Depremin ilk gününde bakanlık tarafından Kahramanmaraş’ta görevlendirilen Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın nikah şahitliği yaptığı törenle depremde evleri hasar gören Nevzat Orak ile Ayşe Okur evlendi.

Çadır Kentte duygusal anlar yaşanmasına neden olan nikah töreninde konuşan Vali Kaldırım, “Çadır kentlerde ilk nikahımızı kıydık. Dünya evine giren genç çiftimiz buruk bir mutluluk yaşadı. Rabbim, Ayşe ve Nevzat kardeşimize iki cihan saadeti nasip eylesin” dedi.

Devlet millet işbirliğiyle yaraların hızla sarıldığı Kahramanmaraş’taki çadır kentte kıyılan nikahta depremzedelerde duygusal anlar yaşadı. Çadır kent sakinleri genç çifti tebrik ederken, yapılan nikahla dünya evine giren çift ise hayli duygulandığı görüldü.