USD 32,44
EUR 34,76
ALTIN 2.439,91
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Uzun: Oy için değil, vatandaşımız için çalışıyoruz

MHP KAÇEP İl Başkanı Elif Saral Uzun, ANA TV Dijital ve Dolu Radyo’dan ortaklaşa olarak yapılan EDİTÖRLER SORUYOR programında gazeteciler Deniz Keleşoğlu ve Duygu Alaz’a gündemi değerlendirdi.

24 Ocak 2023 | 17:00
Son Güncelleme:

MHP KAÇEP İl Başkanı Elif Saral Uzun bugün 17:00’de ANA TV’ye konuk oldu. ANA TV ve Dolu Radyo’dan yayınlanan programda Uzun, Gazeteciler Deniz Keleşoğlu ve Duygu Alaz’ın sorularını cevapladı. Başkan Uzun, MHP’de devam eden çalışmalar ve kadın istihdamı hakkında bilgiler verdi.

Saha çalışmalarından bahseden Uzun, “Saha çalışmalarımızda ilçe KAÇEP başkanlarımız kendi ilçelerinde sıkıntılı durumlar olursa irtibata geçiyoruz sürekli. Derneklerle sürekli irtibat halindeyiz. KETEM’in programlarına katılıyoruz. Çok güzel dönüşler alıyoruz. SMA ile ilgili farkındalık oluşturuyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz ama bunları oy almak için değil insani olarak yapıyoruz. Bu şekilde dokunabildiğimiz yerlere daha çok ulaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kadın istihdamına katkılar yaptıklarını söyleyen uzun, “Kadın istihdamı alanında iş başvurusu konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama kendi standartları içerisinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah kooperatif kuracağız ve kadınlar orada el emeklerini satacaklar. Kendi kazançlarını sağlayacaklar. Güzel bir proje çıkacak ortaya.” Şeklinde konuştu.

Kadına şiddete değinen Uzun “Kadına şiddete tüm parti olarak karşıyız. Şiddet tamamen bizden uzak olan bir şey. Sakarya’da birkaç vakayla karşılaştık. 2 3 kadınla da ilgilendik. Keşke bu gibi olaylar hiç yaşanmasa.” Dedi.