USD 32,48
EUR 34,55
ALTIN 2.475,03
BIST100 9.526
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Uras Varol delikanlılığa adım attı

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Nadir Varol ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyathane hemşiresi Yasemin Varol’un oğulları Uras Varol sünnet olarak delikanlılığa adım attı.

Uras Varol delikanlılığa adım attı - Sayfa 1

Aile yakınlarının ve kalabalık davetli topluluğunun katıldığı sünnet cemiyetinde küçük Uras’ın babaannesi ve dedesi Elveda-Bahattin Varol ile anneannesi ve dedesi Ayşe-Ahmet Kardaş torunlarının ilk mürüvvetinde büyük heyecan yaşarken, misafirlerle de yakından ilgilendiler.

Uras Varol delikanlılığa adım attı - Sayfa 2

Önümüzdeki yıl Bahçelievler Gazi İlkokuluna başlayacak olan Uras Varol için özel hazırlanan Opera Garden’in bahçesinde düzenlenen sünnet cemiyetine; emniyet ve sağlık teşkilatlarından çok sayıda davetlinin yanısıra Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezinin tecrübeli ve sevilen öğretmeni dede Ahmet Kardaş’ın kurumundan mesai arkadaşları ile eğitim camiasından dostları da katılarak Varol Ailesinin mutluluğuna ortak oldular.

Uras Varol delikanlılığa adım attı - Sayfa 3

Yasemin-Nadir Varol çifti delikanlılığa adım atan çocuklarının sünnet cemiyetinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Cemiyete katılan tüm davetliler de Uras Varol’a geçmiş olsun dileklerini iletirken sağlıklı, mutlu, başarılı güzel bir yaşam içerisinde “Allah damatlığını da göstersin” temennisinde bulundular.