USD 32,52
EUR 34,75
ALTIN 2.498,23
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Üniversiteli Merve’ye bakanlık desteği

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sakarya’daki yolcu minibüsünde dehşeti yaşayan üniversiteli Merve K. olayına müdahil oldu. İl Müdürlüğü aileyi ziyaret etti ve gerekli adımları atmayla başladı.

Üniversiteli Merve’ye bakanlık desteği
01 Aralık 2022 | 13:09
Son Güncelleme:

Halk54'ten Hüseyin Cumalı'nın haberine göre; İstanbul’da okuyan üniversite öğrencisi Merve K., Sakarya’daki ailesinin yanına dönerken bindiği şehir içi yolcu minibüsünde darp edilip, elleri plastik kelepçeyle bağlandıktan sonra cinsel tacize uğradı. Yaşanan ağır travma sonrasında Merve K. ile ailesi şoka girerken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kan donduran olay sonrasında devreye girdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sakarya İl Müdürlüğü’nün kurum avukatı ve uzmanları aileyi ziyaret etti.

Gerek hukuksal, gerekse psikolojik anlamda ailenin yanında olduklarını belirten İl Müdürü Zor, “Bakanlığımızın yanı sıra Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım bizzat talimatıyla hemen harekete geçtik. Kızımızla uzman ekibimiz görüştü. Hem kızımıza, hem ailemize psikolojik anlamda destek veriyoruz. Ayrıca kurum avukatlarımız olaya müdahil oldu. Her anlamda ailenin yanındayız” dedi.