USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Uluslararası Vuslat Platformu Erenler'de buluştu

Uluslararası Vuslat Platformu Erenler’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı, Platform Başkanı Hamza Cebeci’nin katılımları ile bir araya geldi.

Uluslararası Vuslat Platformu Erenler'de buluştu - Sayfa 1

Uluslararası Vuslat Platformu Erenler’de buluştu. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı, Uluslararası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci’de katıldı. Cebeci programda “Bu Seçim Neden Dünyanın En Önemli Seçimi Olacaktır” konulu konuşmasını gerçekleşti.

Uluslararası Vuslat Platformu Erenler'de buluştu - Sayfa 2

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, programın ardından teşekkür mesajı yayımlayarak; “Cumhurbaşkanımızın Danışmanı, Uluslararası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci ağabeyimizin önderliğinde bugün çok değerli eskimeyen dostlar Erenler’imizde bir araya geldi. İlk olarak Hamza Cebeci ağabeyimizin hitaplarını dinledik, akabinde ise yerli ve milli sivil savunmada önemli rol oynayan kişilerin sunumlarını izledik, dinledik. Çok verimli bir organizasyon oldu” dedi.   

Uluslararası Vuslat Platformu Erenler'de buluştu - Sayfa 3

Başkan Kılıç, “Uluslararası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci ağabeyimize, Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek’e, AK Parti Sakarya İl Başkanımız Yunus Tever’e, Milletvekili Adayımız Ali İnci’ye, ARMELSAN Savunma AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yetkin Karakaş’a, ARGETUS Araştırma Direktörü Erol Erdoğan’a, şehrimizden ve şehir dışından gelen tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.