USD 32,51
EUR 34,95
ALTIN 2.433,59
BIST100 9.797
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ülkemizin başarılarını gençler zirveye taşıyacak

MTTB Sakarya 6. Olağan Kongresinde konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Savunma sanayinden enerji hamlesine, milli otomobilden aktif dış politikaya, iletişimden sosyal devlet olma anlayışına kadar pek çok konuda ülkemizin bugünkü başarısını zirveye taşıyacak olan sizlersiniz." dedi.

Ülkemizin başarılarını gençler zirveye taşıyacak - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MTTB Sakarya 6. Olağan Kongresine katıldı. Serdivan Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kongrede Başkan Yüce’nin yanı sıra MTTB Genel Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, SİMDER Başkanı Yahya Bakır, HAK-İŞ İl Temsilcisi Mesut Gökdemir, MTTB Sakarya İl Başkanı Hüseyin Yetkiner, MTTB üyeleri ve davetliler yer aldı.

Ülkemizin başarılarını gençler zirveye taşıyacak - Sayfa 3

MTTB çok köklü bir teşkilat

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, “MTTB çok köklü bir teşkilat. MTTB’nin faaliyetlerinde heyecan vardır. Burada görev alan gençlerin, MTTB misyonunu daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum. Genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.