USD 32,51
EUR 34,70
ALTIN 2.485,28
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

TUS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? | TUS sonuçları ne zaman belli olacak?

Tıp fakültesi mezunlarının uzmanlık eğitimi için gereken branş seçme sınavı olan TUS’un ardından adaylar, sonuçların, soru kitapçıkları ve cevap kağıtlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki TUS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? | TUS sonuçları ne zaman belli olacak? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

TUS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? | TUS sonuçları ne zaman belli olacak?
28 Eylül 2022 | 10:48
Son Güncelleme:

TUS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca düzenlenen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2020-TUS 2. Dönem) sonuçları 29 Eylül'de açıklanacak.

TUS SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

29 Eylül tarihinden itibaren adaylar sonuçlara "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek. Öte yandan sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Tıpta Uzmanlık Sınavı (2022-TUS 2. Dönem) gerçekleştirildi. Adaylar, TUS sonuçlarına göre açılan kontenjanları tercihlerini edebilecekler.

TIPTA UZMANLIK SINAVI SORU VE CEVAPLARI PDF

Tıpta Uzmanlık Sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarları ÖSYM'nin resmi internet sitesinde henüz yayınlanmadı. ÖSYM tarafından yapılacak resmi açıklamaların akabinde sınav soruları ve cevap anahtarına dair merak edilenler haberimizde yer alacak.