USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Türkhan’dan Esnaflara ve Derneklere Ziyaret

AK Parti Erenler İlçe Belediye Başkan aday adayı Yusuf Türkhan seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnaflarını ve dernekleri ziyaret etti.

Türkhan’dan Esnaflara ve Derneklere Ziyaret
13 Aralık 2023 | 14:52
Son Güncelleme:

AK Parti Erenler İlçe Belediye Başkan aday adayı Yusuf Türkhan, seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnaflarını ve ilçede faaliyet gösteren dernekleri ziyaret ederek, ilçenin daha yaşanabilir bir seviyeye ulaştırılmasına yönelik görüşlerini paylaşıyor.

YAŞANABİLİR ERENLER İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Türkhan, yaptığı açıklamada, Erenler ilçesini daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla yola çıktıklarını ve bu doğrultuda ilçedeki ticaretin kalbi olan esnaflarla bir araya geldiklerini belirtti.

Belediye Başkanı olması durumunda ilçeyi her alanda daha ileri bir seviyeye taşımak için çalışacaklarını ifade eden Türkhan, çeşitli projeleri hayata geçirerek Erenler'in gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Ziyaretlerde esnafların beklentilerini dinleyen Türkhan, yerel yönetimin çözüm önerilerini esnaflarla paylaşarak ilçede ekonominin canlanması ve esnafların rekabetçiliğinin artması için çeşitli çalışmalar yapacaklarını söyledi.

İlçedeki işletmelerin ihtiyaçlarına odaklanarak, iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Türkhan, esnaflarla işbirliği içinde olacaklarını vurguladı.

KÜLTÜR, SANAT VE EKONOMİSİYLE ÖNE ÇIKAN BİR İLÇE

Aday adayı Türkhan, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve derneklerle de iş birliği yaparak ilçenin yönetimini daha katılımcı ve duyarlı bir şekilde yönetmeyi amaçlıyor.

Türkhan, çeşitli dernekler ve topluluklarla gerçekleştirdiği buluşmalarda, ilçe sakinlerinin farklı kesimlerinin ihtiyaçlarına duyarlı bir yönetim anlayışı oluşturacaklarını belirtti.

Erenler ilçesini kültür, sanat ve ekonomisiyle öne çıkan bir ilçe olarak hedeflediklerini ifade eden Türkhan, çeşitli projelerle bu alanlarda da önemli adımlar atacaklarını, kültür etkinlikleri, sanat faaliyetleri ve ekonomiyi destekleyen projelerle ilçenin dinamizmini artırmayı amaçladıklarını söyledi.