USD 32,44
EUR 34,79
ALTIN 2.449,99
BIST100 9.919
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Babaoğlu, “Önceliğimiz Cumhur ittifakıdır”

Medya grubumuza iadeyi ziyarette bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Gündem Fokus” programının da konuğu oldu. MHP’li Başkan Babaoğlu “Bizim önceliğimiz Cumhur ittifakıdır. Cumhur ittifakı olmadığı zaman bizim yereldeki belediye başkanlığımızın bir önemi yok” dedi.

17 Haziran 2021 | 09:46
Son Güncelleme:

ZİYARET

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, medya grubumuza iadeyi ziyarette bulundu. Babaoğlu, ziyareti sırasında medya grubumuzun çalışmaları ve medya mecralarımız ile ilgili ayrıntılı bilgiler aldı. Babaoğlu’nu, Grup Anadolu Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Haldızoğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Gürkan Kılıç ağırladı.

BAŞARILI OLMAK ZORUNDASINIZ

Medya plazayı gezen Babaoğlu, “Bu kadarını beklemiyordum. Medya unsurlarının tamamında son teknolojinin var olduğu bir mekan. Çok güzel bir atmosfer. Bu mekanın ve çalışma grubunun başarılı olmaktan başka yolu yok. Ben yöneticilerine ve çalışan arkadaşlarımıza gerçekten başarılar diliyorum. Allah yolunuzu, yolumuzu açık etsin” diye konuştu.

HENDEK’E HUZUR GELDİ

Gündem Fokus programına da konuk olan Başkan Babaoğlu, dünya genelinde sıkıntılı günler geçirilmesine rağmen Hendek’teki çalışmalarını aksatmadan devam ettirdiklerini belirterek, “ilk olarak Hendek’te huzur, dayanışma ve bir olma duygusunu oluşturduk. Sonrasında Hendek’in başta yeşil alan, spor ve sosyal tesisler olmak üzere bir çok eksikliğini bir bir gidermeye başladık” dedi.

FEN LİSESİ TAMAM

Hendek’te bir Fen Lisesi kazandırılmasını çok arzu ettiklerini belirten Babaoğlu, “Çalışmalarımız sonuç verdi. En son Sayın Bakanımız imzaladı. Hendek’e fen lisesi yapılacak. Kısa sürede inşaat ile ilgili çalışmalar da başlayacak” dedi.

OSB BÜYÜYECEK VE İLAVE İSTİHDAM OLACAK

Sakarya 2. OSB’nin Hendek’te bulunduğunu hatırlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek OSB’nin genişleme kararı aldık. 200 hektar daha büyüyecek. 5-6 bin ilave istihdam olacak. Ayrıca genişleme sahası içerisinde bir Meslek Yüksek Okulu’nu SUBÜ ile birlikte yapacağız” diye konuştu.

ULAŞIM EYLEM PLANI

Sakarya’da Büyükşehir’den sonra ilçe belediyesi olarak Ulaşım Eylem Planı yapan bir ilçe olduklarını söyleyen Babaoğlu, “Seçim öncesinde çalışmalarımızı yapmıştık. Şimdi uyguluyoruz. İlçemizde normal akışı aksatmayacak şekilde ilk 3 etabı bitirdik. Şimdi sırası ile 4, 5, 6’ıncı etapları yapacağız. Başta bazı vatandaşlar bizi eleştiriyordu. Ama çalışmalar bittiğinde gelip bize teşekkür ediyorlar ve iyi ki yaptınız diyorlar” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ HENDEKSPOR’U 3. LİGE ÇIKARMAK

Sakarya’nın bir spor şehri olduğunu ve bu sene Sakaryaspor ile uzun yolculuklar yaptıklarını anlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Ama olmadı. İnşallah Sakaryaspor seneye birinci lige çıkacak. Biz, ayrıca 3’üncü ligde de bir takımımızın olmasını istiyoruz. 3’üncü ligde bir takımımız olacak. Bu da inşallah Hendekspor olacak” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ CUMHUR İTTİFAKI

Hendek’in MHP’li Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Cumhur ittifakı ve 2023 seçimleri ile ilgili soruya ise “Bu benim çok önemsediğim bir konu. Bunu önemsediğimizi her platformda dile getiriyoruz. Bizim yereldeki belediye başkanlığımızın Cumhur ittifakının varlığı olmadığı zaman hiçbir önemi yok. Attığımız her adımı, yaptığımız her çalışmayı, söylediğimiz her sözü, Cumhur ittifakının iktidarının devamı adına yapıyoruz. Bizim planlarımız 2023’te Cumhur ittifakının başarılı olarak iktidarını sürdürmesi. Ondan sonrasında ancak belediye seçimleri ile ilgili çalışmalarımız olacaktır. Bizim için aslolan Cumhur ittifakıdır” diye konuştu.