USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

"Toplumu Şekillendiren Fedakâr Kahramanlar"

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gündoğdu, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak, öğretmenlerin bu özel gününü kutladı.

24 Kasım 2023 | 09:21
Son Güncelleme:

Öğretmenliğin toplumun şekillenmesinde kritik bir rol oynadığını ve bu mesleğin emek, özveri, sabır, hoşgörü gerektiren bir görev olduğunu belirten Başkan Gündoğdu, mesajında şunları kaydetti:

Öğretmenlerimiz: Toplumu Şekillendiren Fedakâr Kahramanlar

"Öğretmenlerimiz, büyük bir özveriyle çalışarak, çocuklarımızı yetiştiren ve verdikleri eğitimle topluma şekil veren, kutsal bir görevin fedakâr temsilcileridir. Milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerimizi içtenlikle benimseyip yeni nesillere aktaran; toplumu bilgi, şefkat ve merhametle şekillendiren öğretmenlerimize sonsuz saygı ve sevgimizi ifade ediyoruz. Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyıp, çocuklarımızın çağdaş ve bilgili bireyler olarak yetişmeleri için çaba gösteren tüm eğitimcilere minnettarız. Aklın, ahlakın ve bilimin ışığında yetişen; bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireylerle geleceğimiz daha da aydınlık olacaktır. Emek ve sabır gerektiren, maddi bir karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın olan öğretmenlik mesleğini hakkıyla yerine getiren, ideal ve heyecanını her zaman taze tutan değerli öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz her alanda ilerleyecek ve güçlenecektir. Ülkemizin 2053 ve 2071 vizyonlarını gerçekleştirmede öğretmenlerimizin emeklerinin büyük bir payı olacaktır.

Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı, hızla değişen dünyaya uyum sağlayabilecek şekilde yetiştirmek için var güçleriyle çalışan öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle, aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli ve mesleğinin başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”