USD 32,55
EUR 34,94
ALTIN 2.443,52
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ Kars Sarıkamış Erenler kurası çekiliş sonucu

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler kurası noter huzurunda internetten canlı olarak yapıldı. TOKİ Kars Sarıkamış Erenler kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ Kars Sarıkamış Erenler kurası çekiliş sonucu isim listesi nasıl sorgulanır?

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ Kars Sarıkamış Erenler kurası çekiliş sonucu
10 Şubat 2022 | 14:59
Son Güncelleme:

TOKİ KARS SARIKAMIŞ ERENLER KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Vatandaşlar, TOKİ tarafından yapılamn Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Erenler Tepe Mahallesi projesi kura çekilişinin sonuçlarının açıklanmasını merakla bekliyor.

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Erenler Tepe Mahallesi projesi için kura yöntemi ile satışı yapılcak konutların çekilişi 10 Şubat Perşembe (bugün) yapıldı.

Konut sayısından daha az başvuru olursa, “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacaktır.

2022 TOKİ KARS SARIKAMIŞ ERENLER KURASI ÇEKİLİŞ SONUCU İSİM LİSTESİ NASIL SORGULANIR?

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler kura çekiliş sonuçları ve kazananların isim listesi e-Devlet'ten ya da TOKİ'nin internet sitesinden öğrenilebilir.

Kuraya katılan kişiler, kura sonuçlarını aşağıdaki linke tıklayıp 'Hak Sahibi Kimlik No' kısmına bilgileri girerek öğrenebilecek.