USD 32,44
EUR 34,78
ALTIN 2.448,28
BIST100 9.932
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Karaman TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Kura Sonuçları Açıklandı

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları canlı yayında çekilen kura ile belirlendi. 199 adet konut için yapılan kurada 2+1 3+1 dairelerin isim listesi belli oldu.

Karaman TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Kura Sonuçları Açıklandı
24 Mart 2022 | 11:33
Son Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman ili Merkez ilçesi Kırbağı Mahallesinde 811 adet konut kapsamında üretile 199 adet konut satışa çıktı. Karaman Merkez Kırbağı kura çekimi bugün gerçekleştirildi.

TOKİ KARAMAN MERKEZ KIRBAĞI KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Karaman Merkez Kırbağı mahallesinde üretilen 199 adet konut daha önce satışa çıkarılmıştı. Başvuru süreci tamamlanan proje için sıra konut belirleme kurasına geldi. Yüksek sayıda başvuru yapılan proje için kura çekimi bugün saat 11.00'de TOKİ hizmet binasında yapıldı.

Kura çekimine izleyici kabul edilmezken, kura çekimi TOKİ'nin sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden canlı yayınlandı. Kura çekimine katılan vatandaşlar ev sahibi olmanın heyecanını yaşarken evlerinin blok, kat ve daire bilgilerini öğrendi.

KARAMAN MERKEZ KIRBAĞI TOKİ İSİM LİSTESİ 2022

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı konut belirleme kurası sonuçları canlı yayında çekilen kura ile belirlendikten sonra TOKİ'nin resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden isim listesi açıklandı. Kura sonuçlarını ve isim listesini öğrenmek isteyen vatandaşlar konu hakkında araştırma yaparken, kura çekiminin akşamında internet sitesi üzerinden listeler yayımlanmaktadır.

Ayrıca kura sonucunu öğrenmek için TOKİ internet sitesi üzerinden ' Kura Sonuç Sorgulama ' ekranına TC kimlik numarasını yazan başvuru sahipleri kura çekiminde belirlenen konutlarının niteliklerini öğrenebilecekler.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları ve isim listesi yayımlandığında haberimizi güncelleyeceğiz.