USD 32,49
EUR 34,94
ALTIN 2.429,69
BIST100 9.805
İHBAR hattı 0552 642 79 79

TOGG'a Sakarya'da yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sergileme öncesinde yerli ve milli otomobil TOGG'u kullanarak Adapazarı Demokrasi Meydanına geldi. TOGG'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

10 Mayıs 2023 | 14:09
Son Güncelleme:

FOTOĞRAF: MELTEM SÜT / GÜRKAN CAN KAYA

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, meclis toplantısında yerli otomobil TOGG’un 10 Mayıs Çarşamba günü Demokrasi Meydanı’nda sergilenmeye başlayacağını açıklamıştı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen T10X model elektrikli gemlik mavisi aracı Büyükşehir'in hizmetlerinde kullanılmak üzere satın alan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sergi öncesinde TOGG'u kullanarak Adapazarı Demokrasi Meydanı önüne geldi. TOGG'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Törende konuşma yapan Başkan Yüce, "Yıllarca çok bekledik be, çok istedik be! Ah bizim de bir arabamiz olsun dedik. Yapamazlar, yürütmezler diyerek son ana kadar gözlere baka baka yalan söylendi. Bugün bir gerçek geldi ve bu gerçek tüm dünyaya, Sakarya'nın kalbinden gururla seslendi.
Dünya liderimiz Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın liderliği ve vizyonuyla ülkemiz 20 yıldır kalkınmanın öncüsü olmuştur. Bu millet seninle, biz seninleyiz inşallah!
Sayın RTE'nin liderliğiyle bölgemizde devam eden savaşlarin, pandeminin ve deprem felaketinin üstünden geldik. Dimdik ayakta durduk ve durmaya devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi.