USD 32,43
EUR 34,80
ALTIN 2.450,91
BIST100 9.919
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tiyatro Festivalinde Ödüller Sahiplerini Buldu

Adapazarı Belediyesi’nin destekleriyle, Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Tiyatro Festivali’nin ödül töreni Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tiyatro Festivalinde Ödüller Sahiplerini Buldu - Sayfa 1

Adapazarı’nda Tiyatro Festivali Heyecanı

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Adapazarı Belediyesi’nin destekleriyle, Adapazarı Belediyesi mayıs ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ortaokullar arası tiyatro festivalinin kapanış töreninde Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Ekibi “Yaşasın Barış” adlı oyunla çocuklarla buluştu. Çocukların beğeniyle izlediği oyun, seyirciler tarafından alkış topladı.

Tiyatro Festivalinde Ödüller Sahiplerini Buldu - Sayfa 2

Bakırtaş’tan Işıksu’ya Teşekkür

Tiyatro Festivalinin kapanış ve ödül törenine Sakarya İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ozan Özkaya, İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Murat Acar, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okul yöneticileri, öğrenciler ve aileleri ile sanatseverler katıldı.

Ortaokullar arası düzenlenen festivale vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı Başkan Işıksu’ya teşekkürlerini ileten Bakırtaş, eğitime ve sanata verilen bu değerden çok mutlu olduklarını ifade etti.

Tiyatro Festivalinde Ödüller Sahiplerini Buldu - Sayfa 3

Başkan Işıksu’dan Sanata Tam Destek

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, eğitime, kültür ve sanata çok önem verdiklerini vurgulayarak, millî eğitim camiası ile ortak ve nitelikli çalışmalar yaptıklarını aktardı. Tiyatro Festivali için gayret eden öğrencileri ve tüm öğretmenleri tebrik eden Başkan Işıksu, “Kültüre, sanata, sinemaya, tiyatroya, müziğe, festivale desteğimiz sürecek. Orhangazi Kültür Merkezimizde bir hafta boyunca oyunlarını sergileyen öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyorum, her bir öğrencimizin ve öğretmenimizin emekleri çok kıymetli.” ifadelerini kullandı.

Tiyatro Festivalinde Ödüller Sahiplerini Buldu - Sayfa 4

Ödüller Sahiplerini Buldu

Festival Seçici Kurulu tarafından belirlenen ödüller, protokol tarafından öğrenci ve öğretmenlere takdim edildi. Festivale katılan her okula katılım belgesi ve plâket verilirken belirlenen kategoriler için de kültür gezisi, kitap hediye çeki ödülleri verildi.