USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

The Fall dizisinin konusu ne? The Fall nasıl izlenir?

The Fall, konusu Kuzey İrlanda'da geçen ve Kuzey İrlanda'da çekilen Britanya (BBC) suç drama dizisi. Allan Cubitt tarafından oluşturulan, yazılan ve ikinci sezonunda yönetilen dizi Artists Studio tarafından üretildi. İrlanda'da RTÉ One, Birleşik Krallık'ta BBC Two kanallarında yayınlanmaktadır.

The Fall  dizisinin konusu ne? The Fall nasıl izlenir?
28 Eylül 2021 | 10:49
Son Güncelleme:

Başrollerini Gillian Anderson ve Jamie Dornan, John Lynch ve Archie Panjabi ile paylaşmaktadır. İlk bölüm 12 Mayıs 2013 tarihinde İrlanda'da, 13 Mayıs 2013 tarihinde Birleşik Krallık'ta BBC Two kanalında yayınlandı.

Dizinin adı, T. S. Eliot'un "The Hollow Men" adlı şiirinden Falls the Shadow satırına bir göndermedir.

The Fall Konusu?

Büyükşehir Emniyet Müdürlüğü Başkomiseri Stella Gibson, cinayet soruşturmaları ile görevli üst düzey bir soruşturma memuru, 28 günden fazla aktif kalmış bir cinayet soruşturması ilerlemesini değerlendirmek amacıyla Kuzey İrlanda Polis Teşkilatı'na ("PSNI") görevlendirilir. Cinayetlerin bir seri katil işi olduğu belirgin hale geldiğinde yerel dedektifler Belfast kentinde genç profesyonel kadınlara saldıran Paul Spector'ı yakalamak için Stella ile çalışmaya başlarlar. Stella ve ekibi bir dava inşa etmek için yorulmadan çalışırken zaman geçtikçe PSNI içinde ve dışındaki çeşitli komplikasyonlar ile karşılaşırlar. Aynı zamanda Paul, çocuk bakıcısı Katie ile, onu bilinmeyen sonlara doğru götürecek bir ilişki kurar. Spector'ın dünyası hem gerçek hem mecazi anlamda parçalara ayrılırken verdiği kararlar beklemediği bir kaderle yüzleşmesine yol açacaktır.

The Fall İzlemek İçin Tıklayın...