USD 32,45
EUR 34,74
ALTIN 2.438,19
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tever'den Yavuz'a ziyaret

Ankara'da düzenlenen 155. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'u makamında ziyaret etti. 

Tever'den Yavuz'a ziyaret
17 Haziran 2022 | 09:29
Son Güncelleme:
HABER FOKUS / Deniz KELEŞOĞLU

2023'ün Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Parti 155. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Tüm il başkanlarının yer aldığı toplantıda Sakarya İl Başkanı Tever'de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda seçim takviminde bir yıldan geriye doğru saymaya başlanılan bir dönemde artık geçen her günün, her geçen haftanın kendileri için adeta hazine kıymetinde olduğunu ve bu çerçevede, yaz mevsimini en verimli şekilde değerlendirmek gerektiğini vurguladı.

Tever, bu kapsamda 2023 seçimleri için seçim için hummalı bir çalışma dönemine giren Yavuz'u makamında ziyaret ederek Sakarya teşkilatının çalışmalarını değerlendirerek, yapılacak seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyareti sosyal medyasından paylaşan Tever;

"Genel Merkez Seçim İşleri çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’u ziyaret ettik. Birlikte hem gündemi hem de teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdik. Kıymetli Başkanımıza yoğun geçen çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.