USD 32,52
EUR 34,56
ALTIN 2.493,90
BIST100 9.548
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tever: Yaraları hep birlikte saracağız

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Kocaali Demiraçma ve Alandere mahallelerini ziyaret ederek, taşkından etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu.

Tever: Yaraları hep birlikte saracağız - Sayfa 1

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in bölge ziyaretine; Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti İlçe Başkanı Ersan Demir, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Arar, İl Başkan Yardımcısı Murat Salih Başer, Alandere ve Demiraçma Mahalle Muhtarları ve parti yöneticileri eşlik etti.

Tever: Yaraları hep birlikte saracağız - Sayfa 2

Mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten İl Başkanı Tever, meydana gelen hasarın izlerini silmek adına ilgili kurum ve kuruluşların sahada var güçleriyle çalıştığını ifade etti.

Tever: Yaraları hep birlikte saracağız - Sayfa 3

İl Başkanı Tever, “Dün akşam saatlerinden itibaren yoğun yağış alan Demiraçma ve Alandere mahallerimizi arkadaşlarımız ile birlikte ziyaret ettik. Demiraçma mahallemizin ardından Alandere mahallemizde zarar gören yerlerde incelemelerde bulunduk ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bölge halkı ve vatandaşlar ile bir araya gelerek taleplerini aldık, durum tespitinde bulunduk. Bölgede mevsim şartlarının çok üzerinde bir yağış bekleniyordu. İlgili birimlerde gerekli uyarıları zaten günler önce bu yönde yapmıştı. Çok şükür ki herhangi bir zayiat ve can kaybı yaşanmadı. Maddi hasarla bu afeti atlatmış olduk. Devletimiz, Valiliğimizin koordinasyonunda tüm unsurlarıyla ve ilgili kurumlarıyla yağışın ilk anından itibaren teyakkuz halinde tüm tedbirlerini almış durumdaydı. Arkadaşlarımız ile birlikte bizlerde gerçekten koordinasyon seviyesini çok yüksek gördük. Kurumlarımız, meydana gelen hasarın izlerini silmek adına çalışmalarını alanda var gücüyle sürdürmeye devam ediyor. Sayın Valimiz olayın ilk anından itibaren bölgedeydi. Burada gayret sarf eden, özveriyle çalışan Sakarya Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, Kocaali ve Karasu Belediyelerimize, SASKİ, AFAD ve DSİ yetkililerine cani gönülden teşekkür ediyoruz. Allah her birinden razı olsun. İnşallah yaraları hep birlikte tez elden saracağız. Ben meydana gelen selden etkilenen tüm Kocaalili hemşehrilerime bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Rabbim ülkemizi ve milletimizi böylesi afetlerden ve musibetlerden muhafaza eylesin” ifadelerine değindi.