USD 32,47
EUR 34,71
ALTIN 2.437,08
BIST100 9.879
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tever: Vatandaşın Tek Umudu Yine AK Parti

2023 seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Bazı zamanlarda arazide talepler ve sorunlar ile de doğal olarak karşılaşıyoruz fakat vatandaşlarımız yine ‘Çözerse AK Parti çözer, yaparsa AK Parti yapar’ diyerek bizlere olan güvenlerini hiç eksiltmiyor” dedi.

Tever: Vatandaşın Tek Umudu Yine AK Parti
11 Ekim 2022 | 14:21
Son Güncelleme:
HABERFOKUS/ Deniz KELEŞOĞLU

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı olarak 2023 seçimlerine doğru teşkilat çalışmalarını gün geçtikçe artırarak devam ettiklerini ifade eden Tever, “Teşkilatlarımız ile birlikte tam bir koordinasyon içerisinde yaklaşan seçim sürecine en iyi bir şekilde hazırlanmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı geçtiğimiz haftalarda şehrimizde ağırlamıştık, bu ziyaretin sahada çok verimli ve güzel çıktıları oldu. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz saha çalışmalarımızda şehrimizde yine misafir Bakanlarımızı ve Genel Başkan Yardımcılarımızı ağırlayacağız” diye konuştu.

SAKARYA’DAN TAM DESTEK

Sakaryalıların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her daim destek verdiklerini ifade eden Tever, “Sakarya’mız her seçim döneminde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize şüphesiz ki çok büyük destek vermiş ve her zaman yoğun teveccüh de bulunmuştur. Bizlerde bu teveccühe layık olabilmek adına her zaman hemşehrilerimiz ile arazide iç içe, gönül gönle olmuşuzdur. Hemşehrilerimiz, saha çalışmalarımızda çok şükür ki bizlere olan güvenini, muhabbetini ve samimiyetini hiç azaltmadı ve azaltmıyor. Bazı zamanlarda arazide talepler ve sorunlar ile de doğal olarak karşılaşıyoruz fakat vatandaşlarımız yine ‘Çözerse AK Parti çözer, yaparsa AK Parti yapar’ diyerek bizlere olan güvenlerini hiç eksiltmiyor.” İfadelerini kullandı.

‘HİZMET SİYASETİMİZ DEVAM EDECEK’

Tever açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “Yaşananların odağında önümüzde siyaseten uzun bir süre ve değişken bir siyasi ortam var. Şuan için AK Parti’mizin tek rakibi, ekonomide yaşanan durum ve enflasyon karşısındaki oluşumlardır. Dünyada yaşanan krizlere rağmen biz AK Parti kadroları olarak hizmet ve icraat siyasetimize durmadan devam edecek, hemşehrilerimizin partimize olan güven ve teveccühünü daha da güçlendirmek için saha çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeye devam edeceğiz.”