USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tever: Türkiye için Sakarya için hemen şimdi!

AK Parti Sakarya 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı, Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Tever: Türkiye için Sakarya için hemen şimdi! - Sayfa 1

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti Sakarya’dan Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan 74 kişi kendini iki dakika süre ile katılımcılara tanıttı.

Tever: Türkiye için Sakarya için hemen şimdi! - Sayfa 2

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in açılış konuşması ile başlayan Aday Adayı Tanıtım Programına; Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Milletvekili Aday Adayları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Tever: Türkiye için Sakarya için hemen şimdi! - Sayfa 3

AK Parti’nin, yerelden genele yürüyen bir hareket olarak siyaset arenasında yerini aldığını ifade eden İl Başkanı Yunus Tever, “94 Yılında İstanbul’un makûs talihini değiştiren liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın akılla gönülü, çalışkanlıkla üretkenliği, tevazuuyla hizmeti ve İstanbul’la sevdasını buluşturması yerel yönetimlerde açtığı çığır bütün adaylarımız için muhteşem bir örnektir. Bu örnek her zaman bir meşale gibi yolumuzu ebediyen aydınlatacaktır.

Tever: Türkiye için Sakarya için hemen şimdi! - Sayfa 4

Bizim için AK Parti saflarında yer almak, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamette yol yürümek en güzel adaylık, en güzel adanmışlıktır.

Bu süreçte birbirinden değerli 74 arkadaşımız teveccüh göstererek AK Parti’mizden Milletvekili görevini üstlenmek için Aday Adaylığı müracaatında bulundu. “Halka hizmet Hakka hizmettir” anlayışı ile yola çıkan tüm aday adaylarımıza partimize olan ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyorum.