USD 32,32
EUR 35,11
ALTIN 2.292,82
BIST100 9.058
İHBAR hattı 0552 642 79 79

TEVER: SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIRIZ

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, 14 Mayıs’ta Sakarya’dan rekor oy hedeflediklerini belirtirken, “14 Mayıs’ta Sakarya Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye her zaman olduğu gibi yine tam destek verecek” dedi.

TEVER: SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIRIZ - Sayfa 1

SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIRIZ

Seçimlere sayılı gün kala AK Parti Sakarya Milletvekilleri tüm teşkilat ile birlikte Sakarya’da adım atılmadık yer bırakmadan vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen geniş katılımlı programlarla vatandaşlarla buluşan milletvekili adayları, Sakaryalılardan büyük destek alıyor. Sakarya’da son durumu değerlendiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Sakarya hamdolsun 14 Mayıs’a hazır. Milletvekili adaylarımız ile birlikte gördüğümüz coşku, büyük teveccüh ve ilgi ile sandıkları patlatmaya hazırız. 14 Mayıs’ta Sakarya Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye her zaman olduğu gibi yine tam destek verecek” dedi.

TEVER: SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIRIZ - Sayfa 2

ESER VE HİZMET SİYASETİ TESCİLLENECEK

14 Mayıs’ın Sakarya’da eser ve hizmet siyasetini yeniden tescilleyeceğini ifade eden Tever, “Sakaryalı hemşehrilerimiz her şeyin farkında. Eser ve hizmet siyaseti ile Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’nin şehrimize kazanımlarının arkasındalar. Bizler, tüm milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız ve AK Parti kadroları olarak Sakarya’da Türkiye Yüzyılını inşa etmeye hazırız. Vaat siyaseti ile sadece yapılanları değersizleştirme söylemleri ile bu millete hizmetkâr olunmaz. Milletimiz algı operasyonlarına meydanlarda Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdiği destekle dur dedi, 14 Mayıs’ta ise tarihe gömecek” diye konuştu.

TEVER: SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIRIZ - Sayfa 3

YENİ BİR REKOR BEKLİYORUZ

Tever son olarak ise şunları kaydetti: “Sağlıktan eğitimine, ulaşımından adalete, çevreden altyapıya kadar Sakarya’da AK Kadroların yaptıkları ortada. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 14 Mayıs’ta şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye tüm hızımız ile devam edeceğiz. Bunun için doğru adam doğru zaman sloganı ile Oyum Erdoğan’a Oyum AK Parti’ye diyoruz. Sakarya’da 14 Mayıs’ta güvenin, istikrarın ve eser ile hizmet siyasetin devamından yana irade göstererek yeni bir rekor bekliyoruz” ifadelerine değindi.