USD 32,53
EUR 34,90
ALTIN 2.439,78
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tever, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve Ergün Atalay’ı ziyaret etti

Başkent temaslarında bulunan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı ziyaret etti.

Tever, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve Ergün Atalay’ı ziyaret etti
16 Mart 2022 | 17:25
Son Güncelleme:

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ankara’da bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulundu. Başkan Tever'in gerçekleştirdiği ziyaretlere AK Parti İl Başkan Yardımcısı Enver Tok'da eşlik etti.

Başkan Tever bugün gerçekleşen ziyaretleri kapsamında öncelikle Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tever, Sakaryalı olan Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı sendika genel merkezinde ziyaret etti. Atalay ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirirken Sakarya şehrindeki çalışmalarından dolayı Tever'e başarılar diledi.

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Tever, Ergün Atalay'ın her konuda yardımcı olduğunu dile getirerek şu ifadelere yer verdi; "Ankara’dayız. Türk -İş Konfederasyonu Genel Başkanı, Hemşehrimiz Ergün Atalay Abimizi makamında ziyaret ettik. Her konuda yardımcımız olan kıymetli büyüğümüze işlerinde kolaylıklar diliyor, ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum."

Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u AK Parti genel merkezinde ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Tever, “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Sayın Ali İhsan Yavuz’u Genel Merkezimizde ziyaret ettik. Birlikte hem gündemi hem de çalışmalarımızı değerlendirdik. Kıymetli Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.