USD 32,53
EUR 34,92
ALTIN 2.435,52
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tever: ‘CHP demek ;Yalan demek’

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündem olan videosunu paylaşrak “CHP demek yalan demek” ifadelerini kullandı.

Tever: ‘CHP demek ;Yalan demek’
17 Mayıs 2022 | 13:47
Son Güncelleme:
HABER FOKUS / MUHSİN ARAP

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili ortaya çıkan ve sosyal medyada gündem olan videoyu vurgulu ifadeler kullanarak paylaştı.

CHP DEMEK YALAN DEMEK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, İstanbul Atatürk Havalimanına yapılacak olan Millet Bahçesi projesinin görsellerini paylaşmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu yine pes dedirtti.

Kılıçdaroğlu'nun, Millet Bahçesi yapılması nedeniyle yıkılmasına karşı çıktığı Atatürk Havalimanı için " Bizim projemizdi" dediği ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atatürk Havalimanı için "Bu milletin maddi manevi ne kadar değeri varsa sattılar. Şimdi de en değerli varlıklarımızdan birini dozerlerle yok ediyorlar. Peki bu işe neden alelacele giriştiler?" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2018 Genel Seçimleri öncesi katıldığı bir televizyon programında Atatürk Havalimanı'nın park yapılmasına yönelik yaptıkları hazırlıkları anlatmıştı ve iktidarı projelerini çalmakla suçlamıştı.

Kılıçdaroğlu’nun iki yüzlü tavırlarına teki gösteren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever; “Millet Bahçesi’ne karşı çıkan ve provokasyon için hazırlıklar yapan Kılıçdaroğlu’nun, “Orayı yeşil alan yapmak bizim fikrimizdi, telefonumuzu dinleyip bizden öğrendiler” çelişkisi, riyakar siyasetini bir kez daha ortaya çıkardı. CHP demek; yalan demek” ifadelerini kullandı.