USD 32,60
EUR 34,80
ALTIN 2.404,86
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tes-İş Anadolu Lisesi’nde Muhteşem Gece

Tes-İş Adapazarı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve personeli Serdivan Petrades Cafe Restoran’da yemekte buluştu.

Tes-İş Anadolu Lisesi’nde Muhteşem Gece
30 Kasım 2021 | 10:39
Son Güncelleme:

Tes-iş Adapazarı Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Kıyak, başarının ekip işi olduğunu vurgulayarak okullarında personelinden öğretmenine, öğretmeninden idaresine kadar tam bir aile olduklarını söyledi.

Kıyak; Öğrencilerimize özellikle yabancı dil alanında ODTÜ,Boğaziçi, Hacettepe gibi bir çok üniversite kazandıran İngilizce Öğretmenimiz Nurullah Öktem, e-twinning projeleri ile okulumuza bir çok Avrupa Kalite Etiketleri kazandıran İngilizce Öğretmenlerimiz Senem Sönmez, Vesile Uslu, Emine Eryılmaz ve Almanca Öğretmeni Şennur Saka, haftaiçi haftasonu demeden 7/24 fedakarca çalışan hizmet personelimiz İsmail Sarı’ya tayinleri nedeniyle okulumuzdan ayrılan Yakup Köken, Hatice Aygün, Ümmü Mutlu’yu ve covid19 salgın sürecinde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden okul müdür yardımcılarım Mustafa Arslan ile Ali Akıllı’yı plaket takdimi için sahneye davet ediyorum dedi.

Plaket takdimlerinin ardından öğretmenler tarafından okul idarecilerine sürpriz hediye takdimi gerçekleştirildi. Sürpriz karşısında çok duygulandığını belirten okul Müdürü Cengiz Kıyak herkese çok teşekkür etti.

Program canlı müzik ile devam etti.