USD 32,36
EUR 34,97
ALTIN 2.325,34
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ters ev açılışa hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Sakarya Millet Bahçesi içerisinde başlattığı "Ters Ev” projesi tamamlandı. Ters evin açılışı 8 Kasım'da yapılacak.

Ters ev açılışa hazırlanıyor - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehre sosyal ve kültürel anlamda farklı projeler kazandırmaya devam ediyor. Şehir genelinde vatandaşların güzel vakit geçirebileceği, vatandaşın sosyalleşmesini sağlayacak çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Sakarya Millet Bahçesi içerisinde belediyenin “Yap-İşlet-Devret” modeliyle başlattığı “Ters Ev” projesinde inşa çalışması kısa sürede tamamlandı. Evin dış ve iç dekorasyonu, mobilya ve aksesuar montaj işlemi bitti. Çevre düzenlemelerinin ardından ev ziyarete açıldı.  

Ters ev açılışa hazırlanıyor - Sayfa 2

“Sakarya’ya turizm trendine uygun projeler kazandırıyoruz”   

Projenin son halini inceleyen Başkan Erkem Yüce, Sakarya’nın sosyal yaşamına yeni ve dikkat çekici projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, “Dünyanın incisi güzel Sakaryamıza daha önce benzeri olmayan, turizm trendini yakalayan, yeni ve farlı projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Gördüğünüz ters görünümlü ev projemiz ‘yap-işlet-devret’ usulü ile tamamlandı. Kısa sürede montajımız bitti ve dikkat çeken bu proje ziyarete açıldı. İçeriye girenler, eşyaların ve tüm malzemelerin ters olması karşısında önce şaşırıyor ancak ciddi manada beğeniyorlar. Burada binlerce vatandaşımızın güzel anılar biriktireceğini ve bu evin her bir hemşerimizin hatırasında, fotoğraflarında yaşayacağına inanıyorum. 8 Kasım’da açılışımızı yapacağız inşallah, tüm vatandaşlarımızı bekleriz. Sakaryamıza hayırlı olsun” dedi.   

Ters ev açılışa hazırlanıyor - Sayfa 3

 Vatandaşlar çok beğendi  

Projeye ilgi, ilk günlerden yoğun oldu. Kentin merkezinde ters bir yapının olduğunu görenler, ziyaret edip projeyi yakından inceledi. Evin içerisinde bulunan ters oturma odası, çocuk odası ve salonda,  ters görünümde olan eşyalar ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Ziyaretçiler, evin içerisinde ters süren yaşamın fotoğraf ve videolarını kaydederek hatıra biriktiriyor. 190 metrekarelik alana inşa edilen projenin açılışı 8 Kasım Pazartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından yapılacak.