USD 32,46
EUR 34,82
ALTIN 2.476,28
BIST100 9.530
İHBAR hattı 0552 642 79 79

TBB TARAFINDAN FERİZLİ BELEDİYESİ’NE HİBE

Göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarla Ferizli’nin birçok sorununu çözen Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’nun özel girişimleri sonucu, Ferizli Belediyesi temizlik aracı filosuna yeni bir süpürge aracı daha eklendi.

TBB TARAFINDAN FERİZLİ BELEDİYESİ’NE HİBE
22 Temmuz 2022 | 11:28
Son Güncelleme:

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ferizli Belediyesi’ne hibe edilen vakumlu yol süpürge aracının teslimi yapıldı. Süpürge aracı, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu döneminde Ferizli Belediyesi araç filosuna katılan 16’ncı araç oldu.

Test sürüşünü başkan gerçekleştirdi

Ferizli Belediyesi Hizmet Binası önünde teslimi yapılan süpürge aracının test sürüşünü Başkan Gündoğdu gerçekleştirdi. Mutluluğunu kamuoyuyla paylaşan Başkan Gündoğdu şoför koltuğuna oturarak ilçe merkezinde tur gerçekleştirdi. İlçede günün konusu olan Başkan Gündoğdu’nun test sürüşü “kırk yıllık kamyon şoförü gibi başkan” şeklinde güne damga vurdu.

Araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz

Ferizli için her şeyin en iyisini ve en güzelini yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Gündoğdu, Ferizli Belediyesi’nde temizlik hizmeti işlerinin daha etkin ve verimli olacağını söyledi. Göreve geldiklerinden beri 16’ncı aracı araç filosuna kattıklarını vurgulayan Başkan Gündoğdu, “daha önce 4 çöp kamyonu, 2 hidromek kazıcı-yükleyici kepçe, 5 Pick-UP, 2 minibüs, 1 otobüs ve 1 otomobil olmak üzere 15 aracı belediyemizin kendi malı olarak fen işleri garajımıza ilave etmiştik. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize hibe edilen süpürge aracı ile bu sayı 16 oldu. Her şeyin en güzeline layık hemşehrilerimize çok daha etkin ve hızlı hizmet etmenin gayretindeyiz. Daha temiz bir çevre ve modern bir Ferizli için var gücümüzle 7/24 hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

Emeği geçenlere teşekkür etti

Yeni aracın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Gündoğdu, “Kaliteli hizmet için iş makineleri ve araçlar son derece önemlidir. Araç eksikliklerimizi büyük ölçüde tamamladık. Yeni vakumlu süpürme aracımız, yüksek vakum gücü ve geniş süpürme aralığıyla, caddelerimizi, sokaklarımızı, pazar yerleri ve yollarımızı modern şekilde temizleme imkanı sunacak. Süpürge aracının ilçemize kazandırılmasında büyük emek sarfeden ve desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Fatma Şahin'e, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Sn. Ali İhsan Yavuz'a ve Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Erdoğan Atabek'e şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.