USD 32,58
EUR 34,79
ALTIN 2.509,47
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tatlı ve Tanta 1.Meslek Komitesinde Liste Hazırlıyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında yaz ayları ile birlikte seçim hareketliliği de hızlandı. 1. Meslek Komitesinde Alper Tatlı ve Şamil Tanta seçimlerde ortak bir liste ile gireceklerini açıkladı.

Tatlı ve Tanta 1.Meslek Komitesinde Liste Hazırlıyor
22 Haziran 2022 | 15:17
Son Güncelleme:

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasının (SATSO) Ekim ayında yapılması planlanan seçimlerde 34 meslek komitesinde görev almak isteyen isimler, çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak tarım ürünleri üretim ve ticareti alanında faaliyet gösteren firmaların yer aldığı 1. Meslek Komitesinde işadamı Alper Tatlı ve Sakarya Süs Bitkileri Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tanta Şamil Tanta ve seçimlerde birlikte hareket ederek liste oluşturacaklarını açıkladı.

Bugün bir araya gelen Tatlı ve Tanta SATSO 1. Meslek Komitesinde ortak liste oluşturma çalışmalarına başladıklarını ifade etti. 7 asil ve 7 yedek üye ile Ekim ayında yapılması planlanan seçimlerde ortak liste çıkaracak olan Alper Tatlı, bu kapsamda çalışmalarını ve projelerini anlatmak üzere üyelerle bir araya gelmeye başladıklarını da söyledi.

Alper Tatlı, “Şamil Tanta ile birlikte 1.Meslek Komitesinde listemizi oluşturmak için yola çıktı. Şehrimiz ve odamız için hayırlı olsun” dedi.