USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Taşyatak’ta Cumhur İttifakı coşkusu

Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ile birlikte Taşyatak Mahallesi’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Bilal Soykan büyük bir coşku ile karşılandı. Taşyatak’ın Cumhur İttifakı’nın dimdik arkasında olduğunu ifade eden Başkan Soykan, “ Taşyataklı hemşerilerimizin algı operasyonlarına karnı tok. Vatandaşlarımızın bu destekleri ile 31 Mart’ta yine zafere ulaşacağız, yine tarih yazacağız” dedi.

Taşyatak’ta Cumhur İttifakı coşkusu
28 Mart 2024 | 13:53
Son Güncelleme:

Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Bilal Soykan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gittiği her mahallede, her sokakta destek ve teveccühle karşılanan Başkan Soykan, son olarak Taşyatak Mahallesi’ni ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ile birlikte Taşyataklı vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Soykan büyük bir coşku ile karşılandı. Taşyatak Mahallesindeki gençlik lokalini de ziyaret eden Bilal Soykan burada mahallenin gençleri ile bir araya geldi, masa tenisi ve bilardo oynadı.

Taşyatak Mahallesi’nin AK Parti’nin kurulduğu günden beri büyük destek verdiğini ifade eden Başkan Soykan, “AK Partimizin kuruluşundan bugüne kadar davamıza sahip çıkan Taşyatak bizi yine coşkuyla karşıladı, bağrına bastı. Taşyataklı hemşerilerimizin algı operasyonlarına karnı tok. Davasından, yolundan şaşmadan Cumhur İttifakımızın arkasında dimdik duruyorlar. Algı oyunları oynayarak Taşyatak üzerinden prim yapmaya çalışanlara en güzel cevabı sandıkta verecekler” dedi.

31 Mart zaferine 4 gün kaldığını ifade eden Başkan Soykan, “ Taşyatak Mahallemizden yükselen bu ses Cumhur İttifakımızın 31 Mart’ta kazanacağı yeni zaferin ayak sesleri. Hemşerilerimiz sandıkları patlatmak ve tarih yazmak için sabırsızlıkla seçimi bekliyor. Vatandaşlarımızın bu destek ve teveccühleri ile yine Cumhur İttifakı kazanacak yine Akyazı kazanacak. Akyazı’nın gelişmesinden rahatsız olanlara inat, aldığımız bu destekle doğru yolda yürümeye, çok çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.