USD 44,75
EUR 52,84
ALTIN 6.920,91
BIST100 14.252

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: İki Kişi Yaralandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı. Hacivat Mahallesi’nde meydana gelen olayda, mahalleye yeni taşınan kişiler ile husumetlileri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

08 Nisan 2026 | 13:22
Son Güncelleme:
Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: İki Kişi Yaralandı - Sayfa 1

Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı çatışmaya dönüşürken, tabancayla ateş açılması sonucu 25 yaşındaki Hazar C. ile 14 yaşındaki Berat C. yaralandı.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yakınları tarafından özel araçla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının takip edildiği öğrenildi.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: İki Kişi Yaralandı - Sayfa 2

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken 5 adet boş kovan tespit etti. Olay sonrası kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Mahallede güvenlik önlemleri artırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: İki Kişi Yaralandı - Sayfa 3

Öte yandan silahlı kavga nedeniyle bölgede kısa süreli panik yaşandı. Kavga sırasında park halindeki bir kamyonetin camlarının da kırıldığı görüldü. Olayın nedeni ve şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.