USD 32,39
EUR 34,79
ALTIN 2.438,97
BIST100 10.003
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Taraklı'ya sağlıklı ve kesintisiz içme suyu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Taraklı ilçesine uzun yıllardır hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlamış 3 mahallenin içme suyu depolarını yeniledi. Yenilenen depolar ile bölgenin kesintisiz içme suyu uzun yıllar boyunca sağlıklı şekilde musluklara ulaşmaya devam edecek.

Taraklı'ya sağlıklı ve kesintisiz içme suyu
23 Temmuz 2023 | 15:08
Son Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Taraklı ilçesinde tamamladığı çalışmalar ile Hark, Tuzla ve Yenidoğan mahallelerinde yer alan 4 adet içme suyu deposunu yeniledi. Kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyen SASKİ, depoların ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle yeni depoları hızlı bir şekilde bölge halkının hizmetine sundu. Son teknolojiye sahip yeni depolar aynı zamanda kayıp ve kaçağın da önüne geçecek.

Son teknoloji depolar

Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Kaliteli hizmet anlayışımızı şehrimizin tüm noktalarına anında ulaştırıyoruz. Ekonomik ömrünü tamamlamış eski projeleri olumsuzluğa neden olmadan tespit ediyor ve anında müdahale ediyoruz. Eskiyen 4 adet içme suyu deposunu da bu kapsamda yeniledik. Yenilenen depolar sağlıklı içme suyunu uzun yıllar boyunca bölge halkına kesintisiz bir şekilde ulaştırmaya devam edecek” ifadeleri kullanıldı.