USD 32,49
EUR 34,82
ALTIN 2.477,75
BIST100 9.530
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yeni başkan İsmail Çelik oldu

Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. 2 adayın yarıştığı kongrede odanın yeni başkanı 6 oy fark ile İsmail Çelik oldu.

Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yeni başkan İsmail Çelik oldu
13 Mart 2022 | 13:47
Son Güncelleme:

Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu Taraklı Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığını Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Alişan Yaptı.

Mevcut Başkan Şerafettin Nevzat Akay ve İsmail Çelik’in aday olduğu kongrede 176 esnaf oy kullandı. 4 oyun geçersiz olduğu kongrede, 89 oy alan İsmail Çelik Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olurken Şerafettin Nevzat Akay ise 83 oyda kaldı.

Kongrede konuşan Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı,’’ Yapmış olduğumuz bu genel kurulun öncelikle İlçemize ve esnaflarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bende 20 yıllık bir esnaf olarak şunu net bir şekilde söylemeliyim ki esnaf odası gerçekten çok önemlidir. Bizlerde Taraklı Belediyesi olarak pandemi sürecinde çok güzel çalışmalara imza attık. Her gün her daim esnafımızın yanında olduk bundan sonrada olmaya hazırız. Bu seçimlerin galibi de inşallah Taraklı olsun’’ Dedi.

Kongre sonrasında Taraklı Medya’ya açıklamalarda bulunan Yeni Başkan İsmail Çelik, "Bugün esnaflarımızın teveccühü ile güzel bir katılım ile kongremizi gerçekleştirdik. Seçimi esnaflarımızın iradesi ile kazandık. Herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde Taraklının esnafları için elimizden geleni yapacağız diyen Çelik, Kazanan Taraklı oldu. Kazanan Taraklının esnafı oldu" dedi.

Olağan Genel Kurula, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, MHP İlçe Başkanı Halim Cingöz, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Güven ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeni Başkan İsmail Çelik’in Yönetim Kurulu Üyeleri

Mehmet Yasin Evcim, Yusuf Kuyucu, Muharrem Toprak, Emrullah Çelik, Yasin Biçer, Hamdi Küçükçınar

Denetim Kurulu Üyeleri, Ahmet Işık, İsmail Bozkurt, Kerem Özer