USD 32,94
EUR 35,76
ALTIN 2.529,05
BIST100 10.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Tabiat aşıklarının son rotası Eskiyayla ve Göl Havzası oldu

Büyükşehir doğa yürüyüşü programında tabiat aşıkları son olarak Pamukova Eskiyayla – Göl Havzası parkurunda şehrin güneyindeki doğa harikası yaylaları ve göletleri keşfetti.

Tabiat aşıklarının son rotası Eskiyayla ve Göl Havzası oldu
03 Haziran 2024 | 16:31
Son Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşlerinde bu hafta Pamukova Eskiyayla – Göl Havzası Parkuru geçildi.

Doğa harikası noktalar

100’ü aşkın doğa tutkununun katıldığı yürüyüşte şehrin güney bölgesindeki doğa harikası yaylalar ve göletler keşfedildi.

Doğaseverler unutulmaz bir deneyim yaşadıkları yürüyüş sonunda ulaşım, egzersiz, rehberlik ve tüm konularda hizmet eden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Son yürüyüş 9 Haziran’da

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Her mevsim ayrı güzellikleri içinde barındıran Sakarya’mızı keşfettiğimiz doğa yürüyüşlerimiz bu hafta Pamukova Eskiyayla – Göl Havzası Parkuruyla devam etti. Yürüyüşe katılım sağlayan tüm doğaseverlere teşekkür ederiz. İlkbahar doğa yürüyüşleri takvimimiz 9 Haziran Pazar günü gerçekleştireceğimiz Serdivan Parkuru ile son bulacak. Takvimin son yürüyüşü için başvurular pazartesi günü açılıyor. Yürüyüşler için sakarya.bel.tr adresinden kayıt olup bize katılabilirsiniz” denildi.