USD 32,55
EUR 34,95
ALTIN 2.448,67
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Survivor'dan kim elendi?

Survivor Türkiye 2021'de 22. haftanın eleme adayları Dora, Poyraz, Aleyna Çalışkan ve Batuhan olmuştu. Peki Survivor'dan kim elendi? İşte rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda etmek zorunda kalan isim...

Survivor'dan kim elendi?
02 Haziran 2021 | 14:30
Son Güncelleme:

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2021'de bu akşam veda eden isim belli oldu. Survivor'da bu hafta Mavi takımdan Dora ve Kırmızı takımdan Aleyna Çalışkan eleme adayı olmuştu. SMS birincileri tarafından söylenen iki isim ile birlikte seyirci oylamasına göre adaya veda eden isim konseyde ortaya çıktı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Her bölümü farklı bir heyecan yaşatan Survivor 2021'de finale çok az bir zaman kaldı. Survivor Türkiye'de haftanın eleme adayları, Dora ve Aleyna Çalışkan idi. 1 Haziran Survivor 2021 yeni bölümde Mavi takım ile Kırmızı takım arasında iletişim oyunu oynandı. Kıyasıya mücadeleyi kazanan Kırmızı takım oldu.

İletişim oyunu sonrasında merakla beklenen eleme konseyine geçildi. Acun Ilıcalı, eleme konseyinde önemli gelişmeleri açıkladı. Survivor 2021'de yarından itibaren adalar birleşecek ve takımlar aynı adada kalacak. Aynı zamanda gelecek hafta ile birlikte dokunulmazlık oyunu bireysele dönecek. Ve son sekize kalan yarışmacılar, üst üste üç gün dokunulmazlık mücadelesi verecek. Ve dokunulmazlığı kazanan isim, bir eleme adayı çıkaracak. Böylece üç eleme adayı ortaya çıkacak.

Bu gelişmeler sonrasında Survivor'ın 22. haftasının SMS birincileri açıklandı. Mavi takımdan Steven, SMS birincisi olunca Poyraz, direkt olarak potaya giren isim oldu. Kırmızı takım ise SMS birincisi Berkay oldu ve Batuhan'ı eleme adayı olarak gösterdi.

Survivor'da bu haftanın eleme adayları; Dora, Poyraz, Batuhan ve Aleyna Çalışkan oldu. Cumartesi ve Pazar günü yapılan seyirci oylaması sonucunda oluşan SMS sıralamasına göre en az oyu alan isim Survivor'a veda etti.

Konular: Survivor 2021