USD 32,53
EUR 34,79
ALTIN 2.433,11
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Survivor'a veda eden yarışmacı belli oldu! Survivor'dan kim elendi?

Survivor Türkiye 2021'de 18. haftanın eleme adayları Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen olmuştu. Peki Survivor'dan kim elendi?

Survivor'a veda eden yarışmacı belli oldu! Survivor'dan kim elendi?
12 Mayıs 2021 | 09:45
Son Güncelleme:

Survivor 2021'de bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da yeni takımların oluşturulduğu ilk haftada kıran kırana mücadeleler yaşandı.

Dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları Batuhan ve Poyraz oldu. Bu akşam açıklanan SMS birincileri ile haftanın eleme adayları belli oldu. Dört eleme adayı arasından yarışmaya veda eden SMS sıralaması ile belli oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor 2021'de çeyrek final öncesi elenen isim belli oldu. Survivor'da 18. hafta Ünlüler Gönüllüler takımların karıştırılması ile başladı. Mavi takım ve Kırmızı takım olarak oluşturulan yeni takımlar, yeni haftada kıyasıya bir mücadele verdi.

Survivor yeni haftasında iki dokunulmazlık oyunundan birini Mavi takım, diğerini Kırmızı takım kazandı. Kırmızı takım, eleme adayı olarak Batuhan'ı gösterdi. Mavi takım ise Poyraz'ı aday olarak çıkardı. İki takım da karşılıklı bir strateji ile eleme konseyine girdi.


Survivor'da bu hafta Kırmızı takım SMS birincisi Berkay oldu. Yeni takımında ilk defa SMS birincisi olan Berkay, Kırmızı takımın 2. eleme adayı olarak İsmail Balaban'ı gösterdi. Mavi takımda ise Poyraz'ın SMS birinciliği ile adaylığı düştü. Açıklanan SMS ikincisi ise Steven oldu. Böylece Mavi takım eleme adayları otomatikman Sergen ve Dora oldu.

Survivor Türkiye'de böylece bu haftanın eleme adayları; Sergen, Dora, İsmail ve Dora oldu. Seyirci oylaması ile oluşan SMS sıralamasına göre en az oyu alan yarışmacı Sergen Bayar idi. Ve Survivor'da bu hafta elenen isim Sergen oldu.

Konular: Survivor 2021