USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Süper Lig'de şampiyonluk favorisi Fenerbahçe

Kendi geliştirdiği istatistik modeline dayanarak ülkelerdeki şampiyonluk tahminlerini açıklayan Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk ipini göğüsleyeceği öngörüsünde bulundu.

Süper Lig'de şampiyonluk favorisi Fenerbahçe - Sayfa 1

INTER - İTALYA SERIE A
Geçen sezon şampiyonluğu iki puanla Milan'a kaptıran Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter, bu sene bu şansızlığını kırarak şampiyon olmak istiyor. Yine en yakın rakibi Milan ile bu yarışa devam etmesi beklenen Inter, bu sezon rakibini geçerek hedefine ulaşmak istiyor.

Süper Lig'de şampiyonluk favorisi Fenerbahçe - Sayfa 2

REAL MADRID - LA LIGA
Geçen sezon özellikle Barcelona'nın yaşadığı ekonomik sıkıntı sebebiyle şampiyonluğa uzanmakta zorlanmayan Carlo Ancelotti'nin öğrencileri Casemiro dışında kadrosunu büyük ölçüde korudu. En büyük rakibi Barcelona'nın yaptığı birçok flaş transfere rağmen Madrid ekibi şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyor.

Süper Lig'de şampiyonluk favorisi Fenerbahçe - Sayfa 3

BAYERN MUNIH - BUNDESLIGA
Bundesliga'da 10 yıldır devam eden Bayern Münih hegamonyası devam edecek gibi görünüyor. Lige fırtına gibi başlayan Bavyera ekibi bu sezon 3 maçta toplam 15 gol attı. Alman devi bu sezon da şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda.

Süper Lig'de şampiyonluk favorisi Fenerbahçe - Sayfa 4

PARIS SAINT-GERMAIN - LIGUE 1
Kadrosuna Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe gibi dünya yıldızlarını barındıran Paris Saint Germain, yeni hocası Galtier ile şampiyonluğun en büyük favorisi... Lille'i ligin 3. haftasında tam 7 golle deviren Paris ekibi rakiplerini yanına yanaştırmamaya kararlı.