USD 32,56
EUR 34,89
ALTIN 2.431,49
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SUBÜ'de Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

SUBÜ’nün akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Programında bir araya geldi.

SUBÜ'de Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi - Sayfa 1

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Programında buluştu. Spor Bilimleri Fakültesi’nde bir kokteyl ile gerçekleştirilen buluşmada Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, personellerin bayramını tek tek tebrik etti. Personeller ise bir araya gelerek bayramlaştı.

SUBÜ'de Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi - Sayfa 2

Kenetlenmemizi sağlıyor

Temelleri samimiyet ve karşılıklı hoşgörü üzerine atılan bir üniversite ortamı oluşturduklarını vurgulayan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Üniversitemizin temelini oluşturan kadromuzun sayesinde yeni gelen arkadaşlarımız da hemen uyum sağlıyorlar. Huzurlu bir çalışma ortamı yapılan işleri de olumlu yönde etkiliyor ve etkin bir iş yapma mekanizması ortaya çıkarıyor. Toplum olarak kenetlenmemizi sağlayan bayramlar üniversitemizdeki kaynaşmaya da pozitif yönde etki ediyor ve kurumsallaşma yolundaki adımları çok daha güçlü hale getiriyor. Biz fırsat buldukça bir araya gelmeye ve yeni yeni oluşan güzel geleneklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.