USD 32,59
EUR 34,87
ALTIN 2.492,27
BIST100 9.691
İHBAR hattı 0552 642 79 79

STB Lisanslı Depo Tesisi Açıldı

Sakarya Ticaret Borsası tarafından yaptırılan Lisanslı Depo, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) Başkanı Rifat Hisarcılıoğlu’nun katıldığı törenle açıldı.

STB Lisanslı Depo Tesisi Açıldı - Sayfa 1

Sakarya Ticaret Borsası Tarafından Erenler ilçesinde inşa edilen Tahıl Ürünleri Lisanslı Deposunun açılışı yapıldı.  Alancuma mahallesinde düzenlenen açılış törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) Başkanı Rifat Hisarcılıoğlu, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, Stk Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

STB Lisanslı Depo Tesisi Açıldı - Sayfa 2

25 bin 900 ton çelik depolama kapasitesine sahip Lisanslı Depo Tesisi; 8 silo, mısır kurutma tesisi,  engelli dostu olarak tasarlanan çiftçi evi ve idari bina ile hizmet verecek.

STB Lisanslı Depo Tesisi Açıldı - Sayfa 3

Faaliyetlerini devlet güvencesi altında sürdüren lisanslı depo çiftçilere ELÜS aracılığıyla finansa kolay erişim imkânı da sunacak.