USD 32,54
EUR 34,91
ALTIN 2.437,09
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

STB Başkanı Sarı Açılış Öncesi Grup Anadolu Medya’yı Gezdi

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı muhteşem açılış öncesi Sakarya’nın öncü medyası Grup Anadolu Medya Plaza’ya ziyaret gerçekleştirdi.

09 Mayıs 2022 | 12:19
Son Güncelleme:

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Ticaret Borsaları Konsey Başkan Yardımcısı, Sakarya Teknokent A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Adem Sarı açılış öncesi gerçekleştirdiği ziyarette Grup Anadolu Medya yönetim kurulu üyesi Hüseyin Haldızoğlu, Genel Müdür Safa Polat ve Yayın Yönetmeni İbrahim Bulut tarafından karşılandı. Grup Anadolu Medya haber merkezi, yayın odası ve stüdyoları gezdirilerek medya hakkında bilgiler alan Sarı aynı zamanda ziyaret esnasında Genel Müdür Safa Polat tarafından gerçekleştirilen röportaj ile ticaret borsası gündemine yönelik soruları yanıtladı. Ticaret Borsasına yeniden aday olmayı düşündüğünü ifade eden Başkan Adem Sarı “Devam eden yatırımlarımız, projelerimiz var öncelikle onları bitirmek istiyoruz. Ticaret borsasının daha ileriki yıllarda hem tarımda hem diğer alanlarda ortaya çıkan izlenebilirlik ve sürdürülebilirlik adına borsayı daha iyi yöneticiler, genç yöneticiler, daha vizyonlu meclis üyeleri ile oluşturmak istiyoruz.” dedi. Lisanslı depoculuk hakkında sorulan soruyu cevaplayan Sarı “Sadece lisanslı depoculuk değil birçok tarım alanında çalışmalarımız projelerimiz var. Bunu daha ilerleyen zamanlarda şekillendikçe basın açıklaması olarak anlatacağız. Şuan inşası devam eden lisanslı depomuzun yüzde 90’ı bitti, muhtemelen önümüzdeki Temmuz ayında faaliyete başlayacak” ifadelerini kullandı.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı açılış ile ilgili düşüncelerini samimiyetle ifade ederek “Dijital TV, radyo, haber siteleri, e-gazete ve ajans hizmetleriyle Grup Anadolu Medya farklı bir soluk getirecektir” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzunoğlu, Genel Müdür Safa Polat, Yayın Yönetmeni İbrahim Bulut ve tüm emeği geçenleri tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.