USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

“Sporun ve sporcunun gelişmesi için her zaman çalışacağız”

5. İslami Dayanışma Oyunlarında dereceye giren sporcuları makamında ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak, geliştirecek, onları vatanına milletine hayırlı, başarılı sporcular haline getirmek için Büyükşehir olarak elimizden gayreti gösteriyoruz. Sakarya’mıza başarılar, madalyalar getiren sporcularımıza da buradan tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“Sporun ve sporcunun gelişmesi için her zaman çalışacağız” - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunlarında dereceye giren sporcularla bir araya geldi.

“Sporun ve sporcunun gelişmesi için her zaman çalışacağız” - Sayfa 2

Büyükşehir Spor Kulübü sporcuları önemli başarılara imza atarak Sakarya’yı gururlandırdılar. Sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Yüce, hediyelerini de takdim etti.

“Sporun ve sporcunun gelişmesi için her zaman çalışacağız” - Sayfa 3

Başkan Yüce, “Kürsüde Sakarya’mızın adını ve şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarı hepimizindir. Bizler Sakarya’yı spor konusunda her zaman geliştirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“Sporun ve sporcunun gelişmesi için her zaman çalışacağız” - Sayfa 4

Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum

Açıklamalarına devam eden Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin spor yaparken enerjilerini doğru kullanmalarına, direnç sistemlerini yükseltmelerine ve gelişimlerine yardımcı olacak 27 branşta 11 bin sporcunun kaydıyla Yaz Spor Okullarının açılışını gerçekleştirdik.