USD 32,56
EUR 34,86
ALTIN 2.429,04
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sözleşme İmzalandı: Şehrin Kalbinde Tarihi Dönüşüm Başlıyor

Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Uygulama İhalesi Sözleşmesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde imzalandı. Başkan Mutlu Işıksu ve Dünyalar Firma Yöneticisi Ali Dünya’nın imzaladığı sözleşme sonrası konuşan ve ayrıntıları paylaşan Başkan Işıksu, “Ada Hayat'ın şehrin yarınları için birçok güzelliğin dalga dalga yayılmasına kıymetli bir başlangıç olacağına tüm kalbimle inanıyor ve imzaladığımız sözleşmenin şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Sözleşme İmzalandı: Şehrin Kalbinde Tarihi Dönüşüm Başlıyor - Sayfa 1

Şehrin Kalbinde Tarihi Dönüşüm Başlıyor

Adapazarı Belediyesi tarafından şehrin tam merkezindeki 18 bin 700 metrekarelik alanda hayata geçirilen Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi’nin gerçekleştirilen uygulama ihalesini Dünyalar Firması kazanmıştı. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Dünyalar Firma Yöneticisi Ali Dünya, Orhangazi Kültür Merkezi’nde buluşarak yapım sözleşmesini imzaladı. İmza programına AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, Belediye Meclis Üyeleri, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve İdari Kadrosu katıldı.

Sözleşme İmzalandı: Şehrin Kalbinde Tarihi Dönüşüm Başlıyor - Sayfa 2

Ali Dünya: “Ada Hayat Güzelliklerle Anılacak”

İmzalanan sözleşme sonrası konuşan Dünyalar Firma Yöneticisi Ali Dünya, Ada Hayat Projesi’nin şehir için çok kıymetli bir proje olduğunu vurguladı. Dünya, “Önemli bir günde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bu şehrin insanı olarak Ada Hayat Projesinin, kentsel dönüşüme bir başlangıç olduğunu gördük ve incelememiz neticesinde bu çalışmaya ilgi duyduk ve ihaleyi kazandık.  1984 yılında kurulan Dünyalar firması olarak bu şehirde ayak basmadığımız sokak yoktur. Ayrıca ülke içi ve dünyanın birçok ülkesinde çalışmalarımız oldu, olmaya devam ediyor. Tanzanya’da inşaatımız sürüyor. Şehrimizin en kıymetli yerinde hayat bulacak bu projede de sizlerle birlikte imzamız olacak ve Dünyalar firmasının 40’ıncı yaşını Ada Hayat ile kutlayacağız. Mutlu Başkanımıza ve takım arkadaşlarına bizlere güveni için çok teşekkür ediyoruz. Bugün ve yarın hep bu projeyi güzelliklerle anacağız diyor, şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Sözleşme İmzalandı: Şehrin Kalbinde Tarihi Dönüşüm Başlıyor - Sayfa 3

 

Başkan Işıksu Sözleşme Ayrıntılarını Paylaştı

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Ali Dünya’ya teşekkür ederek konuşmasına başlarken, projenin öneminden bahsetti ve sözleşme ayrıntılarını paylaştı. Başkan Işıksu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Sözleşme İmzalandı: Şehrin Kalbinde Tarihi Dönüşüm Başlıyor - Sayfa 4

“Gurur Veren Bir An Yaşıyoruz”

“Şehir tarihi açısından çok önemli olduğuna inandığımız bu çok kıymetli çalışmanın en önemli anlarından biri olan sözleşme imza töreninde olduğumuz için çok mutlu olduğumuzu ifade ediyorum. Gurur verici bir andayız. 2 yılı aşkın süredir hem şahsi hem de kurumsal yaşamımız açısından oldukça meşakkatli ve bir o kadar da kıymetli çalışma sürecini hep beraber yaşadık, yaşıyoruz.