USD 32,59
EUR 34,78
ALTIN 2.504,32
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sosyal medya bu kareyi konuşuyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile kentteki sel nedeniyle bir araya geldi. Görüşmede Bakan Soylu'nun dizlerine kadar ıslanmış çizmeler ile olması dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medya bu kareyi konuşuyor!
13 Haziran 2022 | 12:06
Son Güncelleme:

Ankara'da birkaç gündür etkisini gösteren, can ve mal kayıplarına yol açan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına nedeniyle kentte birçok yetkili kurum alarm durumuna geçirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sağanağın yaşamı olumsuz etkilediği Ankara'nın Akyurt ilçesinde incelemelerde bulundu.

BAKAN SOYLU ÇİZMEYİ GİYDİ SAHAYA İNDİ

Soylu, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ile akşam saatlerinde başlayan sağanağın ardından sel ve su baskınlarının yaşandığı ilçe merkezine geldi.

Kızıl ve Yıldırım mahallelerinde incelemelerde bulunan Soylu, Belediye Başkanı Ayık ile selden zarar gören iş yeri sahiplerinden bilgi aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sağanağın yaşamı olumsuz etkilediği Ankara'nın Akyurt ilçesinde incelemelerde bulundu.

BAKAN SOYLU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile kentteki afet nedeniyle bir araya geldi.

DİKKAT ÇEKEN KARE

Bakan Soylu'nun Mansur Yavaş'ın karşısında konuşurken dizlerine kadar ıslanmış pantolonu ve botlarıyla oturması dikkatlerden kaçmadı.

Fotoğraf sosyal medyada gündem olurken, binlerce kullanıcı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.

BELEDİYE ÖNLEMLERDE YETERSİZ KALDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kuvvetliği yağışın günler öncesinden açıklanmasına rağmen yeterli önlem almaması vatandaşların tepkisini çekti.