USD 32,36
EUR 35,03
ALTIN 2.323,95
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Sonbahar tonları yolları resim gibi süsledi

Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin yollarında, bulvarlarında ve caddelerinde ağaçlandırdığı noktalar sonbaharın renklerine bürününce ortaya görülmeye değer bir manzara çıktı.

Sonbahar tonları yolları resim gibi süsledi - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehri güzelleştiren, kent estetiğine uygun alanlar oluşturuyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından bulvarlara ve caddelerde yapılan peyzaj çalışmaları da bunlara önemli bir örnek niteliğinde.

Sonbahar tonları yolları resim gibi süsledi - Sayfa 2

Harika bir görüntü

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, çeşitli ağaç ve çiçeklerin dikimini gerçekleştirdiği şehrin yaşam alanlarına renk kattı. Özellikle bulvarlardaki refüjlerde, yol kenarlarında ve park alanlarındaki ağaçlar sonbaharın gelmesiyle farklı bir görünüme büründü. Sonbahar tonları arasındaki ağaçlar yolları resim gibi süsledi.

Murat Soğancıoğlu Bulvarı, Adapazarı Çevre Yolu, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde sonbaharın renkleri sarı, toprak, kırmızı ve kahverengi aynı ağaçlar üzerinde buluştu. Yolların güzelliği çekilen fotoğraflarda da göz önüne çıkarıldı. Büyükşehir ekipleri, kentin dört bir yanında bulunan ulaşım ağlarını doğanın en güzel parçalarıyla süslemeye devam ediyor.