USD 32,50
EUR 34,96
ALTIN 2.429,97
BIST100 9.807
İHBAR hattı 0552 642 79 79

SON DAKİKA. HENDEKSPOR 3. LİGE YÜKSELDİ

Bölgesel Amatör Ligde (BAL), Play off finalinde Çilimli Belediyespor'u 4-1 yenerek şampiyon olan Hendekspor, TFF 3. Ligi'ne yükseldi.

SON DAKİKA. HENDEKSPOR 3. LİGE YÜKSELDİ
11 Temmuz 2021 | 20:26
Son Güncelleme:


BÜYÜK BAŞARI

Bölgesel Amatör Lig'de play off finalinde Hendekspor ile Düzce Çilimli Belediyespor, Yalova Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. Rabikine karşın üstün bir oyun ortaya koyan Hendekspor, sahadan 4-1 galip ayrılarak BAL'da şampiyon oldu ve uzun bir aranın ardından 3. lige yükselen ilk Sakarya temsilcisi oldu.

COŞKULU KARŞILAMA
Hendekspor'un play off finaline yükselmesi ilçede büyük coşku ile karşılanmış ve Hendeksporlular bu görüntülerle moral depolamıştı. Şampiyonun karşılanmasının da ilçede görkemli bir şekilde olması bekleniyor.

BAŞKAN BABAOĞLU "DOYA DOYA KUTLAYACAĞIZ"
Hendekspor'un 3. lige yükselmesinde büyük katkıları olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarih yazdık tarih. Hendeksporumuz artık 3.ligte. Bu gurur Sakarya’nın, bu gurur Hendek’in, bu gurur bizim Yaşa Hendekspor, tebrikler çocuklar Bu akşam şampiyonu karşılayıp belediye otoparkında doya doya kutlama yapacağız" dedi.