USD 32,60
EUR 34,78
ALTIN 2.497,02
BIST100 9.454
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Söğütlü’nün güçlü altyapısına, Büyükşehir'den yeni hat desteği

Söğütlü ilçesinde altyapı sorunlarına çözüm sağlayan Büyükşehir Belediyesi, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını kısa sürede tamamladı. Bölgedeki 200 metrelik kanalizasyon hattı yenilendi ve yeni içme suyu hattı inşa edildi. Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde 7/24 altyapı çalışmalarını sürdürerek vatandaşların sorunlarını gidermeye devam ediyor.

Söğütlü’nün güçlü altyapısına, Büyükşehir'den yeni hat desteği
16 Mayıs 2023 | 15:30
Son Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin tüm noktalarında altyapı hizmetlerini aralıksız şekilde sürdürüyor. Söğütlü ilçesi Balcılar Sokak’ta yaşanan altyapı sorunlarına da bu kapsamda hayata geçirdiği proje ile çözüm oldu. Bölgede ekonomik ömrünü tamamlayan 200 metrelik kanalizasyon hattı yenilenirken, içme suyu konusunda yaşanan sıkıntıları da ortadan kaldırmak için 200 metrelik yeni içme suyu hat imalatı yapıldı.

Altyapı çalışmaları 7/24 sürüyor

Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “Sağlam altyapı ağımızı genişletmek ve vatandaşlarımızın içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarında sorunlarla karşılaşmamasını sağlamak için sahadaki çalışmalarımızı 7/24 sürdürüyoruz. Söğütlü ilçesi Balcılar Sokak’ta da bu kapsamda çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık ve bölge halkının sorunlarına çözüm olduk. Yenilenen kanalizasyon hattının ve yeni içme suyu hattının bölgemize hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.