USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Söğütlü'den, Bakan Mustafa Varank'a teşekkür

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Sakarya 3. OSB'de toplu açılış törenine katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a teşekkür etti.

Söğütlü'den, Bakan Mustafa Varank'a teşekkür
12 Ağustos 2022 | 15:31
Son Güncelleme:

HABERFOKUS/ MUHSİN ARAP

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Söğütlü de yer alan Sakarya 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Toplu Açılış ve İmza Töreni'ne katıldı.

Yatırım bedeli güncel rakamlarla yaklaşık 4,7 milyar lirayı bulan 43 fabrika ve bir lojistik merkezinin yanı sıra 3. OSB'ye ait idari ve sosyal tesisler ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansının desteklediği 2 projenin resmi açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a "İlçemize vermiş olduğunuz desteklerden ve yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum" ifadeleriyle teşekkürlerini sundu.

Açılış töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Özten "Söğütlü önemli bir üretim ve cazibe merkezi olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor, bugün toplu açılışları gerçekleştirilen Söğütlü Organize Sanayi Bölgemizdeki tüm firmaların ilçemize ve Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.