USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Söğütlü Ramazan Şenliği 23 Nisan’da Dolu dolu

Söğütlü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Söğütlü Kapalı Pazar Yerinde Çocuk Şenliği düzenleyecek. Şenlik iftardan hemen sonra başlayarak gece boyu devam edecek.

Söğütlü Ramazan Şenliği 23 Nisan’da Dolu dolu
22 Nisan 2022 | 17:28
Son Güncelleme:

2.KEZ DÜZENLENİYOR

Söğütlü Belediyesi düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri ile çocuklara eski ramazanları yaşatmak adına başlattığı ve ilkini Küçük Söğütlü’de gerçekleştirdiği Ramazan Çocuk Etkinliklerinin ikincisini yapacak. Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Söğütlü Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilecek olan Çocuk Şenliğinde çocuklar doyasıya eğlenecek.

ÇOCUKLAR EĞLENECEK

Çocuk etkinlikleri kapsamında; Şişme Oyun Parkları, Hacivat-Karagöz, Aşık ile Maşuk Gösterisi, Palyaçolar, Maskotlar, Yüz Boyama ve Sosis Balon, Pamuk Şeker İkramı ,Patlamış Mısır İkramı, Ramazan Şerbeti İkramı, Çocuk Mehteran Gösterisi, Şov Gösterisi, Çocuk Oyunları ile 12 farklı eğlence dolu etkinlik çocuklar ile buluşacak. 23 Nisan’daki etkinlik iftardan hemen sonra başlayacak.

HERKES DAVETLİ

Ramazan Ayında çocuklarımızı unutmadıklarını ifade eden Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, “Mübarek Ramazan ayımızı eda ederken, ilçemizde çocuklarımıza eski Ramazanları yaşatacağız. Çocuklarımızı aileleri ile birlikte bu güzel buluşmamıza davet ediyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda iftardan sonra düzenleyeceğimiz Çocuk Şenliğimiz Söğütlü Kapalı Pazar Yerinde olacak. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini davet ediyoruz” dedi.